tom-car24.com.pl

Kruszonka na 3 sposoby: klasyczna, wegańska, migdałowa • przepis • składniki • przygotowanie

Spraw, by Twoje ciasta i desery smakowały wszystkim, dzięki idealnym kruszonkom. Z przepisem Pawła przygotujesz je aż na 3 różne sposoby – sprawdź koniecznie!

Kruszonka na 3 sposoby: klasyczna, wegańska, migdałowa

Spraw, by Twoje ciasta i desery smakowały wszystkim, dzięki idealnym kruszonkom. Z przepisem Pawła przygotujesz je aż na 3 różne sposoby – sprawdź koniecznie!

Czas przygotowania
min
Liczba porcji
Poziom trudności
łatwy

Składniki

brzoskwinia - 400 g
wanilia - 3 g
cukier - 2 łyżki
cynamon - 2 szczypty
masło - 100 g
mąka migdałowa - 50 g
skórka z pomarańczy, tarta - 0,5 łyżki
śliwka - 400 g
cukier puder - 1 łyżeczka
cukier trzcinowy - 120 g
malina - 470 g
margaryna - 80 g
mięta świeża - 2 g
mąka pszenna - 120 g
płatki jaglane - 60 g

Instrukcje przygotowania

1.PRZYGOTOWUJEMY OWOCE POD KRUSZONKĄ – WYBIERZ SWÓJ SPOSÓB:
BRZOSKWINIE POD KLASYCZNĄ KRUSZONKĄ
Kruszonka na 3 sposoby: klasyczna, wegańska, migdałowa

Poziom trudności

łatwy

Składniki

Instrukcje przygotowania

1

PRZYGOTOWUJEMY OWOCE POD KRUSZONKĄ – WYBIERZ SWÓJ SPOSÓB

BRZOSKWINIE POD KLASYCZNĄ KRUSZONKĄ

Wartości odżywcze

📊

Wartość energetyczna na całe danie

1921,2 kcal

📊

Wartość energetyczna na 1 porcję

320,2 kcal

🥑

Tłuszcz

11,9 g

🌾

Węglowodany

44,1 g

🥬

Błonnik

4,2 g

💪

Białko

4,2 g

Podobne przepisy

Kruszonka na 3 sposoby: klasyczna, wegańska, migdałowa - przepis, składniki, przygotowanie | tom-car24.com.pl